Kuluttajatuotteita

ProMod GSM III
kauko-ohjain
ja hälytinlaite

Ohjaa ja valvoo kotiasi edullisesti matkapuhelimella. Tekstiviestien avulla voit ohjata viittä erilaista sähkölaitetta, myös autotallin ovea tai kiinteistön sähköporttia. Hälytykset saat suoraan haluamaasi matkapuhelimeen tekstiviestillä tai puhelinsoittona suomeksi puhuttuna; murto, vesivahinko, palo... PROMOD GSM III on kehitetty kotisi turvaksi.

Promod Lite II
Kuivanapito-
lämmitysohjain

Leveltecin uusi ProMod Lite II -kuivanapitolämmitysohjain on edistyksellinen ratkaisu rakennuksen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja kunnossapitoon. Leveltecin ProMod Lite II -ohjauslaite tarjoaa energiatehokkaan ratkaisun kuivanapitolämmitykseen. Siirtyminen peruslämmöstä kuivanapitolämmitykseen tuo mökin lämmitykseen satojen eurojen säästöt vuositasolla.

Teollisuus- ja laitostuotteita

CCS-2000
Vartijakutsujärjestelmä

Kestävä ja turvallinen vankiloiden ja poliisilaitosten viestintäjärjestelmä, jolla voidaan hoitaa luotettavasti mm. vartijakutsut, hätä- ja ryhmäkuulutukset, pikapuhelintoiminnot, radio- ja ohjelmakanavien kuuntelu sekä merkkivalojen ohjaukset ja kuittaukset.

TST-2000
Viestintäjärjestelmä

Järjestelmässä kaikista kojeista kuuluu kun mihin tahansa kojeeseen puhutaan. Ennen puhumista on painettava kojeessa (tai luurissa) olevaa lähetyspainiketta ja puheen loputtua vapautettava painike, jotta mahdollinen vastaus olisi kuultavissa.

SLC-2000
Katuvalojen ohjausjärjestelmä

SLC-2000 on monipuolinen katuvalojen ohjausjärjestelmä, jolla hallitaan kätevästi päätteeltä valojen käyttöä niin energiakustannusten, viihtyvyyden kuin yleisen turvallisuudenkin kannalta järkevällä tavalla.

VSM-2000
Pulssinkeruujärjestelmä

Laite on modulaarinen ja se kootaan erilaisista korteista käyttötarpeen mukaan. Koteloon mahtuu prosessori-, linjaliitäntä- ja powerikortin lisäksi kaksi I/O-korttia jolloin kapasiteetiksi saadaan 18 sisääntulokanavaa.

SL1000
Pikapuhelinjärjestelmä

SL1000 Mark II ja SL1000 Compact -pikapuhelinjärjestelmät ovat täysin elektronisia, mikroprosessorin ohjaamia sisäisen viestinnän järjestelmiä.

TELECOM-100
Kaukokäyttöjärjestelmä

Luotettava, suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu kotimainen kaukokäytöjärjestelmä.

ProMod 3
Teollisuusmodeemi

ProMod 3 on Leveltec Oy:n kehittämä ja valmistama luotettava ja edullinen V21 / V23 nelijohdin/kaksijohdin standardimodeemi teollisuudelle. Kiskokiinnitteisenä ja irroitettavilla riviliittimillä varustettuna se on erittäin asennusystävällinen. Modeemin leveys on vain 45 mm. Käyttökohteina on mm. sähkö- ja vesilaitosten kaukokäyttöjärjestelmät.

SL1000
Pikapuhelinpari

SL 1000 Pikapuhelinpari muodostuu kahdesta SL 1000 -järjestelmän päätteestä, joihin on tehty tarvittavat muutokset. Pikapuhelinparin päätteet eivät toimi perinteisessä SL 1000 -järjestelmässä. Pikapuhelinpari on edullinen ratkaisu kun tarvitaan vain kahden pisteen välinen yhteys. Pikapuhelinpari suunnitellaan aina tapauskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita.

SMD-12
Maalitaulujen kääntölaitteen ohjain

SMD-12 on tarkoitettu maalitaulujen kääntölaitteen ohjaukseen. Laitteeseen on ohjelmoitu 10 erillaista ohjelmaa, jotka valitaan kiertokytkimellä. Laite antaa päälle ja pois ohjaukset sekunnin mittaisina pulsseina potentiaalivapailla sulkeutuvilla relekoskettimilla.

HELPPI
Epilepsiakohtaushälytin

Helppi on tarkoitettu epilepsiakohtausten rekisteröintiin ja hälytyksiin. Laite rekisteröi 50 viimeisintä kohtausta alkamishetken päivämäärällä ja kellonajalla varustettuna, sekä tiedon siitä kauanko kohtaus kesti.

Väestönsuojelu

VSS-2000
Väestöhälyttimien ohjausjärjestelmä

Kun järjestelmältä vaaditaan luotettavuutta ja monipuolisia toimintoja valinta on VSS-2000 väestöhälyttimien ohjausjärjestelmä VSS-2000 sisältää kokonaisratkaisun suurtehohälyttimien ohjaamiseen. Toimitukseemme sisältyy suunnittelu, laitteiden valmistus, asennus sekä käyttöhenkilökunnan monipuolinen koulutus.

WHELEN
Väestönvaroitus-
järjestelmä

WPS-2800 sarjan sireenit ja ohjauselektroniikka ovat markkinoiden suorituskykyisimmät.

Image 01