CCS-2000
VartijakutsujärjestelmäCCS-2000 Vartijakutsujärjestelmä on kestävä ja turvallinen vankiloiden ja poliisilaitosten viestintäjärjestelmä, jolla voidaan hoitaa luotettavasti mm. vartijakutsut, hätä- ja ryhmäkuulutukset, pikapuhelintoiminnot, radio- ja ohjelmakanavien kuuntelu sekä merkkivalojen ohjaukset ja kuittaukset.

CCS-2000 järjestelmän suunnittelun lähtökohtana on ollut käyttövarmuus, helppokäyttöisyys ja mekaaninen kestävyys. Sellipäätteen etulevy on 5mm:n terästä. Suunnittelussa on otettu huomioon vankeinhoitohenkilöstön erikoistarpeet. Järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan aina 512 kojeeseen.

CCS-2000 järjestelmällä hoidetaan keskitetysti vartijakutsut, kaaviotaulujen valo- ja kuittaustoiminnot, henkilökunnan pikapuhelintoiminnot, hätä- ja ryhmäkuulutukset sekä radio- ja ohjelmakanavien kuuntelu. Tarvittaessa järjestelmä toimii myös laitoksen puhelinvaihteena.

CCS-2000 järjestelmä on käytössä useimmissa Suomen vankiloissa, mm. Oulun lääninvankilassa, Helsingin ja Sukevan keskusvankiloissa. Kaaviokuva CCS-2000 järjestelmästä

Kaaviokuva

Image 01